Visiba Care

Visiba Care är vår digifysiska mottagning för att bemöta nätläkare, t ex Kry. Här kommer man kunna göra videobesök, chatta och lämna meddelande.
Utbildning av personalen kommer att ske vecka 37 och därefter startar vi.

Antikroppstest

Från och med vecka 36 erbjuds antikroppstest till kommunanställda enligt rutin.
Ingen antikroppstest för allmänheten just nu.

Vaccinering säsongsinfluensa

Säsongens influensavaccinering startar 3/11 och pågår i 3 veckor, vecka 45, 46 och 47, dagtid.
Ingen drop-in, endast tidsbokade besök.  Bokning görs i första hand via webben på 1177.

Information angående coronavirus

Vi på Amadeuskliniken tar gärna emot frågor och ger rådgivning angående Covid-19.

Vi tar emot våra patienter som vanligt på våra mottagningar. Det är viktigt att söka vård om du är i behov av det. Är du 70+ och är orolig eller osäker inför ditt besök hos oss, kontakta oss då gärna via telefon.

Vi har även en infektionsmottagning i Fyllinge och en i Frösakull för dig med infektionssymtom från luftvägarna. Du bokas in till infektionsmottagningen via telefon om du har behov av läkarbedömning. Du når oss på telefon: 035-146030.

Har du frågor eller behov av vård de tider vi har stängt, det vill säga kvällar och helger, hänvisar vi till 1177 eller 11313 (rådgivning Covid-19).

Provtagning

Information angående blodprovstagning Amadeuskliniken

På grund av reducerad personalstyrka  12.00-13.00 kan det bli något längre väntetider.

Välkomna!