Vi söker läkare

Vi är i stort behov av legitimerade läkare.  Arbetet är på visstid. Start efter överenskommelse.
Är du intresserad och har legitimation kontakta vår verksamhetschef på mail:
elisabeth.hoffert@amadeuskliniken.se.

Vi söker en sjukgymnast

Vi söker en fysioterapeut/sjukgymnast med inriktning psykisk ohälsa. Arbetet kommer att vara förlagt till vår mottagning i Söndrum med start efter överenskommelse.
För vidare information kontakta vår verksamhetschef  på mail elisabeth.hoffert@amadeuskliniken.se.

Vi söker distriktssköterska

Vi söker en distriktssköterska för ett graviditetsvikariat under 1 år, detta vikariat kan eventuellt senare övergå till en fast tjänst.  Arbetet kommer att vara förlagt till vår mottagning i Frösakull. Start efter överenskommelse.
För vidare information kontakta:  elisabeth.hoffert@amadeuskliniken.se.

Information om arbetet med vaccination mot covid-19

På Region Hallands webbplats finns nu en sida med allmän information om vaccination mot covid-19 samt en beskrivning av hur planeringen för genomförandet i Halland ser ut. Sidan kommer också inom kort kompletteras med uppföljning av arbetet.
Du når sidan genom att välja ”Aktuellt om coronaviruset (covid-19)” på startsidan. Välj sedan ”Vaccination mot covid-19 i Halland” i vänstermenyn.

Nya restriktioner corona

På grund av rådande omständigheter med ökande Corona-spridning måste vi göra vissa restriktioner på våra mottagningar:
– Om du måste ha ledsagare med dig är det endast en person som får följa med in.
– Behöver du boka tid (gäller ej tid till läkare) eller förnya recept gör du det via 1177 eller ring  035-146030.
– Väl inne på mottagningen tänkt på att hålla avstånd!

Digifysisk mottagning/Visiba Care

Vi är måna om att vara tillgänglig för våra patienter och vi ser ett behov av att kunna erbjuda snabb och tillgänglig vård, därför har vi nu glädjen att kunna erbjuda dig vår nya digitala tjänst som startar 9/11 2020. Ladda ned appen AMADEUSKLINIKEN så kommer du att ha möjlighet att få vård och rådgivning där du befinner dig.

Information angående coronavirus

Vi på Amadeuskliniken tar gärna emot frågor och ger rådgivning angående Covid-19.

Vi tar emot våra patienter som vanligt på våra mottagningar. Det är viktigt att söka vård om du är i behov av det. Är du 70+ och är orolig eller osäker inför ditt besök hos oss, kontakta oss då gärna via telefon.

Vi har även en infektionsmottagning i Fyllinge och en i Frösakull för dig med infektionssymtom från luftvägarna. Du bokas in till infektionsmottagningen via telefon om du har behov av läkarbedömning. Du når oss på telefon: 035-146030.

Har du frågor eller behov av vård de tider vi har stängt, det vill säga kvällar och helger, hänvisar vi till 1177 eller 11313 (rådgivning Covid-19).

Provtagning

Information angående blodprovstagning Amadeuskliniken

På grund av reducerad personalstyrka  12.00-13.00 kan det bli något längre väntetider.

Välkomna!