Information rehabkoordinator

Under sommaren kommer vår rehabkoordinator Anneli att avsluta sin tjänst. Vår nya rehabkoordinator kommer att inskolas vecka 25-26.

Prickmottagning

Den 27/5 och 10/6 har vi på vår mottagning i  Söndrum en hudmottagning för bedömning av prickar och hudförändringar.
Tidsbokning 035-146030

Information angående coronavirus

Vi på Amadeuskliniken tar gärna emot frågor och ger rådgivning angående Covid-19.

Vi tar emot våra patienter som vanligt på våra mottagningar. Det är viktigt att söka vård om du är i behov av det. Är du 70+ och är orolig eller osäker inför ditt besök hos oss, kontakta oss då gärna via telefon.

Vi har även en infektionsmottagning i Fyllinge och en i Frösakull för dig med infektionssymtom från luftvägarna. Du bokas in till infektionsmottagningen via telefon om du har behov av läkarbedömning. Du når oss på telefon: 035-146030.

Har du frågor eller behov av vård de tider vi har stängt, det vill säga kvällar och helger, hänvisar vi till 1177 eller 11313 (rådgivning Covid-19).

Provtagning

Information angående blodprovstagning Amadeuskliniken

På grund av reducerad personalstyrka  12.00-13.00 kan det bli något längre väntetider.

Välkomna!

Psykosociala teamet

På grund av oförutsedda händelser i vårt psykosociala team samt pågående nyrekrytering är våra väntetider för tillfället lite längre.